Penzion Rotunda, Jevišovka

Jevišovka

10 800 000,- za nemovitost + provize, včetně veškerého právního servisu

Peter Blaškovič

Telefon

Telefon:

+420734392641

Kontaktovat

Finanční kalkulačka

Mám zájem

Popis nemovitosti

Tento krásný penzion nabízí stylové ubytovaní v soukromý ve vesničce Jevišovka, která se nachází blízko vinařské oblasti Pálava a Novomlýnských nádrží se spoustou cyklotras a dobrého vína.

V přízemí je plně vybavená společenská místnost s barem, kuchyní, vinným sklepem, dětským koutkem, venkovní terasou s posezením.

Ubytování je pro 19 osob.
Najdete zde sedm ložnic, tři vybavené kuchyňské kouty, dva obývací pokoje, pět koupelen se sprchovým koutem a toaletou i dvě samostatné toalety.
Ve spodní části se nachází sklepní kóje s držáky na kola.

Venkovní prostor nabízí velkou oplocenou zahradu se zapuštěným bazénem, zastřešenou osvětlenou terasu s posezením, ohniště, venkovní gril a také spoustu prostoru pro dětské vyžití v podobě houpačky, skluzavky, trampolíny, nebo pískoviště.

Parkování je možné v areálu objektu.

Topení zajišťuje elektrokotel, solární panely ohřev vody.

Okolí:
Možnost koupání ve vodní nádrži Nové Mlýny, Mušovská, Riviéra Mikulov nebo také Aqualand Moravia.

Výlety: Lednicko-valtický areál, Apollonův chrám, Minaret, Janův hrad, Rendezvous, Belvedér, Hraniční zámek, Křivé jezero, Liščí vrch, Sirotčí Hrádek, Děvín, Dívčí Hrady, CHKO Pálava, zámek v Lednici. Zámek, obří sud a vinařská expozice v Mikulově.

Penzion se nachází na in-line stezce a cyklotrase spojující Znojmo, Valtice a Vídeň v těsné blízkosti známých cyklozastávek U Čápů a U Vodnice. Obec Jevišovka leží při soutoku říčky Jevišovky s Dyjí při železniční trati Znojmo-Břeclav.

Regionálními cyklostezkami i mezinárodními cyklotrasami je protkána celá tato oblast. K nejoblíbenějším patří vinařské stezky. Jevišovka se dokonce pyšní i upravenou in-line stezkou dlouhou 6 km.

Subtyp nemovitosti

Ubytování

Vydaný certifikát PENB

B - Velmi úsporná

Typ certifikátu PENB

č. 264/2020 Sb

Konstrukce

Cihlová

Město

Jevišovka

Operace

Prodej

Parkovací místa

10

Plocha užitná

240 m2

Stav objektu

Velmi dobrý

Typ nemovitosti

Komerce

Umístění objektu

Klidná část obce

ID nemovitosti

2024017

Mapa umístění nemovitosti

Videoprohlídka nemovitosti